L’alcalde de València, Joan Ribó, s’ha reunit este migdia per videoconferència amb la presidenta, María José Broseta

0405 Reunió Federació Associacions Veïns (1)
image-647713
L’alcalde de València, Joan Ribó, s’ha reunit este migdia per videoconferència amb la presidenta, María José Broseta, i altres membres de la Federació d’Associacions de Veïns de València. L’alcalde ha explicat que “les entitats veïnals estaran presents en el procés de Reconstrucció de la ciutat, amb la seua incorporació a la Comissió municipal que treballarà la dinamització de València, en el període de la post-pandèmia. Algunes de les preocupacions comunes que compartisc amb les entitats veïnals són l’adequació dels espais públics per a guanyar zones per al veïnat, l’atenció a les famílies més vulnerables, així com la reactivació del comerç de proximitat en tots els barris”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.