L’alcaldessa destaca la voluntat de fer de Castelló una ciutat més accesible

170426 reunió CERMIAmparo Marco es reuneix amb el Comitè Español de Persones amb Discapacitat (CERMI) que està en la ciutat per a visitar les instal·lacions que acolliran el congrés nacional de discapacitat en el mes d’octubre

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha mantingut aquest matí una trobada amb una representació del Comitè Español de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI), encapçalada pel seu president nacional, Luís Cayo Pérez Bueno, que es troben en la ciutat amb l’objecte de visitar les instal·lacions en les quals es va a desenvolupar el XIII Congrés de CERMIs autonòmics, el pròxim 26 d’octubre.

En la reunió, Marco ha mostrat la voluntat de l’equip de Govern municipal de potenciar les relacions amb la citada entitat i ha destacat que “Castelló està encantada de rebre en el mes d’octubre a tots els CERMI autonòmics per a celebrar en la nostra ciutat el congrés nacional, cita que convertirà a Castelló en la capital espanyola de la discapacitat”.

Així mateix, l’alcaldessa ha indicat que la celebració del citat fòrum “ha de servir per a sensibilitzar a totes les administracions públiques en les necessitats d’aquest col·lectiu, que precisa d’una atenció especial” i ha recordat que “Castelló té una clara vocació de ser una ciutat amable i accessible per a totes les persones”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.