L’Anell Ciclista estrena un nou tram des del carrer la Pau fins a la Porta del Mar

València Notícies | Redacció.- Este matí s’ha obert un tram més de l’Anell Ciclista, concretament el que uneix el carrer General Tovar, a l’altura del carrer de la Pau i la Plaça Alfons el Magnànim, fins Porta de la Mar en la seua connexió amb el carril bici de Navarro Reverter.Anillo Ciclista en la Porta del Mar.

Més de 200 metres de carril bici protegit que a hores d’ara ja donen continuïtat al carril procedent des del Pont de Fusta i la marginal dreta de l’antic llit del riu Túria -tram obert des del passat divendres-, així com al Pont del Real i la plaça de Tetuan.

Properament, a més, els ciclistes podran continuar per Colón i la resta de la ronda interior, així com unir-se al carril integrat en el projecte d’ampliació de la xarxa ciclista de València, ara en execució, des Porta de la Mar cap a Pont de l’Exposició, Armando Palacio Valdés, Doctor Moliner i Blasco Ibáñez.

En definitiva, Porta de la Mar constitueix un nucli d’unió important per a la xarxa ciclista de València en ser punt de trobada entre la ronda interior i la xarxa de connexions cap als districtes del nord i l’est de València. 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.