L’atur creix durant el mes de febrer en 380 persones a Valencià

Ministerio de Empleo y Seguridad Social
image-333802

Ministerio de Empleo y Seguridad Social

SERVEF El mes de febrer va tancar amb més aturats que al gener a Valencià. Segons les dades fetes públiques avui pel ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, el registre del servei públic d’ocupació va tancar el darrer mes amb 380 persones més en les seves llistes, la qual cosa suposa un increment del 0,08% respecte gener.

Una dada que posa fi a la tendència a la baixa registrada en els darrers mesos i que ha suposat que en termes interanuals el nombre total de desocupats hagi descendit en 49.087 persones. Així, i després de les dades registrades al febrer, a Valencià hi ha un total de 469.301 persones aturades.

Pel que fa a les noves afiliacions a la Seguretat Social, aValencià es van signar al febrer un total de 128.087 nous contractes, dels quals 114.312 són temporals. Igual que en les dades de l’atur, al febrer les contractacions van disminuir respecte el mes de gener amb 1.655 menys, tot i que en els darrers 12 mesos s’han signat un total de 12.175 nous contractes.

L’ afiliació a la Seguretat Social va experimentar un increment de 1.828 persones en el darrer mes, mentre que pel que fa a la variació interanual, el Valencià va registrar un augment de 59.060 afiliats
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.