L’EMT consolida la pujada d’usuaris i usuàries en maig

València Notícies | Redacció.- El regidor de Mobilitat Sostenible, i president de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València, Giuseppe Grezzi, ha informat de l’activitat de la societat en el Consell d’Administració ordinari que s’ha celebrat este matí.

El regidor Grezzi ha destacat la continuació de les bones dades de passatgers. En concret, en el mes de maig hi ha una pujada del 4,23%, sent la pujada mitjana de tot l’any del 4,8 i superant la xifra de les 41 milions de validacions, 1,8 milions més que l’any passat.

Autobús de la EMT.

Al llarg del mes de maig s’han fet un total de 1.636.313 kilòmetres entre tota la flota de l’EMT, amb una mitjana de 32,91 passatgers i passatgeres per viatge i un consum de gasoil total de 909.599 litres.

El regidor de mobilitat s’ha mostrat satisfet “de la bona marxa de l’empresa pública de transports” i ha destacat que “d’esta manera es pot oferir a la ciutadania valenciana un servici de qualitat que espera que amb un millor finançament puga millorar i créixer dia a dia”.

Grezzi ha lamentat que l’edat mitjana de la flota d’autobusos siga de 13,11 anys tot i les darreres compres d’autobusos. “Esta xifra està molt per damunt del desitjable i cal recordar que és conseqüència dels anys en el que l’anterior equip de govern del PP va decidir no comprar autobusos i deixà que la flota s’envellira massa”.

Esta situació està començant a provocar els últims mesos un augment de les assistències en línia. Per eixe motiu des de la gerència s’ha reforçat el departament de l’àrea tècnica amb noves contractacions i s’està ja posant en pràctica un pla per a minimitzar la falta d’inversió dels últims anys que repercuteix ara en la flota.

Recursos humans

 A finals de mes, la plantilla és de 1.513 persones, 1.253 conductors i conductores, 62 de l’àrea d’administració i 197 mecànics. De gener a maig han entrat a treballar en l’EMT 41 noves persones, 29 d’elles conductors i conductores.

En l’àrea d’atenció al client es van atendre 21.918 consultes en maig, la major part d’elles telefòniques, sent els temes principals les preguntes sobre els itineraris, horaris i títols. També hi hagué 259 consultes per escrit i 6.240 per missatge sobre l’estimació horària. Cal destacar que l’índex de reclamacions rebudes al llarg de l’any és de 0,011 per cada mil persones transportades.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.