L’entrada al Centre del Carme serà gratuïta amb motiu del festival Intramurs

•    El claustre gòtic del centre cultural exhibix un vell Renault 4  convertit en objecte artístic obra de Miguel Canseco
•    Dijous que ve 27 d’octubre, el Centre del Carme acollirà la  performance ‘Carn’ del polifacètic músic Carles Santos

16-10-23-obra-miguel-canseco-intramurs
image-429577

València (23/10/2016). L’entrada al Centre del Carme serà gratuïta  durant la celebració del Festival Intramurs, del 20 al 30 d’octubre.
El Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana col•labora, un any  més, en la celebració d’este festival que complix la seua tercera  edició promocionant totes les arts contemporànies i que se celebra en  el centre històric de la ciutat de València.
Concretament el Centre del Carme exhibix, en el claustre gòtic, l’obra  de l’artista murcià Miguel Canseco, un vell Renault 4 convertit en un  espai artístic on es donen la mà passat i present, sensibilitat i  força, utilitat i poesia.
Un cotxe brodat, transformat en un regne de zelosies, un joguet per a  adults… “Si et puges en ell, pareix que ho fas en un núvol”, diu  Canseco, que va tardar 33 dies a intervindre -cara al públic i pujant  diàriament fotos del procés a les xarxes socials-
“El cotxe que vaig triar va ser un Renault 4L F6, un cotxe molt  utilitzat a Espanya durant molt de temps. En 2014, precisament, va  complir 50 anys en el mercat”, explica. “Un cotxe generacional on  molts de nosaltres hem passat una part de la nostra vida; en el seu  interior hem fet de tot: viatjar, menjar, dormir…”, afig. Decorat  com si d’una peça ceràmica es tractara, “els seus traços geomètrics  donen forma a les ensomnis, els records, els pensaments i els camins  recorreguts per eixe xiquet que vaig ser”, precisa Canseco.
Per un altre costat el pròxim dia 27, el Centre del Carme formarà part  de la performance ‘Carn’, del polifacètic músic, Carlos Santos, que  interpretarà una peça per a piano coproduïda per Jaime Martorell i  Angeldebetty. L’acció començarà en l’entorn urbà, en el carrer  Sagrario de la Companyia per a finalitzar en el centre cultural.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.