Les bicicletes prenen el relleu al Circuit Ricardo Tormo amb les 24 hores Cyclo Circuit

Salida_24hCycloCircuitEl Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana la quarta edició de les 24 hores Cyclo Circuit, la prova d’ultrarresistència per a ciclistes, que cada estiu augmenta la seua llista d’inscrits.

L’activitat s’iniciarà el dissabte al matí amb la celebració, des de les 8.45 hores, del Critèrium Anna Sanchis, carrera popular de 60 quilòmetres que porta el nom de la ciclista que s’ha proclamat campiona d’Espanya en sis ocasions.

Abans de començar la prova reina del cap de setmana, l’organització ofereix a tots els ciclistes aficionats l’oportunitat de donar unes voltes a la pista, bé com a calfament, bé com a activitat d’oci familiar, de la mà del ciclista valencià Quique Gutiérrez i junt amb les escoles de ciclisme de València.

L’eixida de les 24 hores Cyclo Circuit tindrà lloc a les 12.30 hores del dissabte i, des d’aquest moment, els equips de fins a huit corredors començaran una carrera que finalitzarà a la mateixa hora del diumenge amb el lliurament de premis.

Les 24 hores Cyclo Circuit estan a l’abast de qualsevol ciclista aficionat. Al contrari de la majoria de marxes ciclistes, el circuit no té desnivells inabastables ni llargs ports de muntanya. A més, el fet de disputar la prova en equips de rellevistes permet regular l’esforç.

Es tracta d’una carrera en què, al mateix temps, es disputen multitud de carreres, en les quals pugen al podi fins a catorze equips guanyadors en les diferents categories, Élite-Sub23 i Màster en solitari, duo i equips. Homes i dones competeixen junts amb edats compreses entre els 18 i els 70 anys.

L’entrada per a tots els aficionats és gratuïta i la prova es podrà seguir des de la tribuna de boxs del Circuit Ricardo Tormo.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.