Les Corts debatran la proposta de Ciutadans per a reformar el Servof i que servisca per a crear ocupació de qualitat

València Noticies | Redacció.- El pròxim ple de Les Corts debatrà la proposta de Ciutadans (C’s) per a reformar el Servof amb l’objectiu que servisca per a crear ocupació de qualitat, segons ha explicat el síndic de C’s en el Parlament valencià, Alexis Marí. Després de la junta de síndics, Marí ha avançat que “aniran a ple dues mocions subsegüents: una per a convertir el Servof en una vertadera eina per a trobar un lloc de treball i una altra per a conèixer el pla del Consell quant a les dessaladores”.

Marí en la rueda de prensa.
image-391492

Acompanyat però el portaveu adjunt Alberto García, Alexis Marí ha recordat que el “atur segueix sent el principal problema dels valencians”, per la qual cosa ha defensat la Proposició no de Llei de C’s que contempla “la creació d’un vertader cos tècnic d’especialistes en Ocupació i Orientació, formats en selecció de personal i Recursos Humans, que genere autèntics itineraris de col·locació personalitzats, en funció de les aptituds i capacitats dels demandants d’ocupació”.

“El Consell no pot justificar-se en la ‘herència rebuda’ per a no prendre cap mesura que millore li gestió i l’eficiència del Servof”, ha afegit el síndic autonòmic de C’s, al mateix temps que ha apostat per “redefinir l’organigrama de l’ens, per a reduir el nombre d’adreces i sotsdireccions que ho componen; i per intensificar els controls perquè la formació pràctica no es convertisca en relacions laborals encobertes i precaritzades”.

D’altra banda, preguntat pels periodistes, Marí ha expressat la seua “sorpresa i indignació” per la imputació de la metgessa del SAMU que va intervenir en l’accident de metre. “Respectem la decisió judicial, però l’única cosa que va fer la metgessa va ser relatar el que va veure”, ha recalcat el portaveu.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.