Les diputacions de València i Alacant comparteixen experiències i intercanvien projectes en matèria cultural

El Péndulo | Redacción.- El diputat de l’Àrea de Cultura, Xavier Rius, continua amb la ronda de viatges interinstitucionals per tal de trobar punts d’acostament i possibilitats d’intercanviar experiències amb institucions anàlogues.

Després de les passades visites als homòlegs de Cultura de Barcelona i de Castelló, realitzades en setmanes anteriors, el viatge de la jornada de hui s’ha orientat a conèixer el diputat d’Alacant, César Augusto Asencio.Xavier Rius reunido con el diputado de Cultura de la Diputació d'Alacant, César Augusto Asencio.

Amb aquesta ronda de conversacions, el diputat valencià Xavier Rius ha tingut ocasió de comprovar quines són les similituds i diferències entre ambdues institucions. Segons Rius, «encara que tenim realitats territorials diferenciades, i maneres diferents de gestionar, molts dels nostres programes culturals comparteixen objectius, cosa per la qual no descarte que a curt termini puguem arribar a realitzar alguna activitat conjunta».

 Rius també s’ha congratulat per l’arribada d’aquest període d’obertura més enllà de la demarcació de València, «ja que és voluntat de la Diputació mantenir ponts de cooperació amb qualsevol administració competent en matèria de Cultura», ha assegurat.

 Per a Xavier Rius, «trobades de treball com la de hui serveixen per a establir una comunicació més fluida entre administracions anàlogues, i estudiar les possibles vies de col·laboració de cara al futur». El diputat també ha desitjat que «aquestes reunions es puguen produir amb major freqüència, ja que ens trobem en un moment procliu al diàleg, l’obertura i la col·laboració amb el conjunt de les administracions», ha indicat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.