Les dones víctimes de viòlencia de gènere podran fer ùs de les piscines municipal per a la seua recuperació

València Notícies | Redacció.- La Fundació Esportiva Municipal, organisme responsable de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de València, ha aprovat, a través de la seua presidenta delegada i regidora d’Esports, Maite Girau, la resolució que reconeix el dret a les dones víctimes de violència de gènere de la ciutat a fer ús de les piscines municipals durant un període de sis mesos.Maite Girau. (Maite Girau).

L’acord permet que les dones víctimes de violència masclista puguen practicar natació en les instal·lacions municipals amb una bonificació del 100 % del seu cost, amb l’objectiu de contribuir a la recuperació de les seqüeles físiques i psicològiques que patisquen a causa del maltractament.

“Estem completament compromesos amb el treball de lluita contra la violència de gènere. En esta batalla tots i totes estem implicats. Des de la Regidoria d’Esports treballem perquè les instal·lacions esportives municipals estiguen al servici de la ciutadania en qualsevol dels seus aspectes”, ha declarat la regidora Maite Girau.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.