Les fonts del centre i del Marítim ampliaran l’horari de la il.luminació de les fonts

Valencia Noticies | Redacció.- El regidor del Cicle Integral de l’Aigua, Vicent Sarrià, ha anunciat hui que les fonts del centre i del Marítim ampliaran l’horari d’il·luminació fins a les 23:00 hores perquè la ciutadania i el turisme puguen gaudir d’estos monuments.

Amb esta mesura ha apuntat que la il·luminació s’adapta a l’horari d’estiu i ha concretat que, en esta primera fase, s’ampliarà l’horari en les fonts de la plaça de l’Ajuntament, de la Mare de Déu i del Carme, la dels Vivers i Aragó, el Palau de Congressos i el monument a Sorolla en el Marítim.

Fuente de la plaza del Ayuntamiento.
image-371810

En una segona fase, està previst incorporar a este nou horari la de Cronista Carreres, Rodrigo Botet, Tribunal de les Aigües, la plaça de l’Arquebisbe, Antic Regne i el Museu de Ceràmica. Totes elles, ha apuntat el regidor, “estan sent objecte de millores i reparacions que s’inclouen dins del pla de manteniment de la contracta”.

Sarrià ha precisat que s’ha dut a terme la reparació de les instal·lacions elèctriques, com en el cas de la font de la plaça de la Mare de Déu, que est hivern no funcionava. A més, ha avançat que està previst renovar d’una banda, els sistemes de bombament i, per un altre, les actuals bombetes per leds que permetran reduir el consum energètic un 20 per cent.

Finalment, ha indicat que, dins de les mesures de millora de les fonts que depenen del Cicle Integral de l’Aigua, esta setmana s’habilitarà una partida de 60.000 euros destinada a la millora de la del Tribunal de les Aigües i la de Vera.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.