Les ITV mòbils per a turismes recorreran durant els pròxims dies les localitats del Pilar de la Foradada, Monòver, Calp, La Vall d’Uixó i Quesa

Itv-movil

Les unitats d’ITV mòbils per a turismes i vehicles lleugers, que supervisa l´Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), recorreran durant els pròxims dies diferents localitats de la Comunitat Valenciana.

Així, estaran a Pilar de la Foradada (fins al 29 de desembre de 2018), Monòver (fins al 30 de desembre), Calp (fins al 20 de desembre), La Vall d’Uixó (fins al 20 de desembre) i Quesa (fins al 20 de desembre). El calendari i itinerari pot consultar-se en la web consultar ací.

La Comunitat Valenciana compta amb sis estacions mòbils d’ITV per a turismes que completen la xarxa de 25 estacions d’ITV fixes, donant cobertura així a tot el territori.

Les ITV mòbils per a turismes estan capacitades per a realitzar inspeccions a vehicles lleugers, turismes i furgonetes de fins a 3.500 quilos.

La directora general de l’Ivace, Júlia Company, ha destacat que les unitats mòbils d’ITV “tenen com a principal objectiu acostar a la ciutadania de la Comunitat Valenciana el servei d’ITV evitant que els ciutadans hagen de recórrer llargues distàncies des de la seua localitat fins a l’estació fixa més propera”.

D’aquesta manera, ha afegit que “no solament acostem als municipis aquest servei d’ITV, sinó que també estem vetlant per la seguretat vial dels ciutadans i ciutadanes del nostre territori”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.