Les obres al Mercat de Natzaret avancen a bon ritme

València Notícies | Redacció.- El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha confirmat que les obres de reforma del Mercat Municipal de Natzaret avancen a bon ritme i que tot va segons el previst. La inversió que la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València està destinant a la millora d’este espai municipal és d’un total de 64.139 euros. S’estan renovant espais tant interiors com exteriors.

?

El regidor Galiana s’ha mostrat “satisfet per la remodelació continua que va arribant de forma paulatina a tots els mercats municipals de la ciutat, que són el cor de València i que l’equip de Govern s’estima d’una manera molt espcial durant tots els dies de l’any”.

El Mercat Municipal de Natzaret té dos entrades, una pel carrer Major de Natzaret i una altra pel carrer Dalt de la Mar. Els dimarts es realitza un mercat extraordinari en els voltants del mercat. És un mercat que tot i no ser dels més grans és molt concorregut pels veïns i veïnes del barri de Natzaret, on la gent realitza les seues compres de producte fresc. Al mercat es poden trobar conserves, bacallà, tollina, capallanets, sardines, anxoves, carns, embotits artesans, fruites de qualitat valencianes i també de fora, fruits secs i pastes, adobats, pa, pastisseria i altres productes. L’horari del Mercat de Natzaret és de matins: de dilluns a dissabte de 7:00 a 15:00 hores.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.