Les platges urbanes de València aconseguxen per segon any consecutiu la bandera blava

València Notícies | Redacció.- Les platges de la Malva-rosa i el Cabanyal consoliden enguany la bandera blava recuperada l’any passat, després de huit i nou anys, respectivament, sense haver rebut eixe distintiu. “El treball fet per recuperar les dos platges urbanes de la ciutat ha obtingut un reconeixement immediat des del primer moment i estem molt satisfets pels resultats aconseguits”, ha explicat la regidora delegada de Platges, Pilar Soriano.También consiguen la bandera azul cinco playas del sur.

Segons la regidora, els paràmetres de qualitat de l’aigua i la resta de servicis que permeten optar a la bandera blava han sigut òptims. “Els veïns i veïnes de València i tota la gent que ens visita poden gaudir d’unes platges excel·lents”, ha destacat Soriano, qui també ha destacat les condicions de totes les platges del sud, cinc de les quals han obtingut de nou el distintiu de la bandera blava: El Saler, Arbre del Gos, La Garrofera, la Devesa i Recatí.

“Enguany reiterem la nostra aposta per la platja per a gossos en Pinedo, compaginant així unes condicions excel·lents per a totes i tots els usuaris amb una oferta que l’any passat va ser tot un èxit i que va satisfer una necessitat social fins eixe moment descuidada, la de les persones que cuiden gossos. Enguany, a partir del pròxim 15 de juny tornaran a disposar d’una zona acotada on poder acudir amb les seues mascotes i alhora gaudir d’una platja amb una qualitat excel·lent de l’aigua i amb tots els servicis necessaris”, ha destacat Soriano.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.