Les startups crearan 689 llocs de treball directes en 2017 i 931 en 2018 a la ciutat de València

València Notícies | Redacció.- La regidora de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Ocupació de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, inaugura esta vesprada l’esdeveniment estival de la xarxa emprenedora de la ciutat de València, Vit Emprén, una comunitat que compta actualment amb 500 startups i més de 3.000 membres registrats, i és el tercer ecosistema d’Espanya després de Madrid i Barcelona. Cal destacar que les startups crearan 689 llocs de treballs directes en 2017 a la ciutat de València, i està previst que la xifra arribe als 931 llocs directes en 2018. A açò cal sumar els nombrosos llocs de treball indirectes que genera el sector.Sandra Gómez inaugura esta vesprada el programa VIT Emprén. (Sandra Gómez).

Sandra Gómez ha destacat el seu desig de “situar València com a ciutat referent en innovació i emprenedoria a nivell internacional, i ha enaltit la labor de VIT Emprén com a xarxa promotora de l’ecosistema innovador valencià”. L’esdeveniment d’esta vesprada reunix  alguns dels speakers internacionals més influents, procedents de llocs com Silicon Valley o Xina, epicentres del desenvolupament tecnològic i la innovació.

La trobada té com a objectiu presentar les novetats per al pròxim curs, entre les quals destaca l’acord bilateral amb Chengdú, ciutat agermanada amb València, i el nou programa “Destination Silicon Valley” que obri a les startups valencianes les portes de Silicon Valley, el lloc que seguix liderant el desenvolupament de la innovació i l’alta tecnologia en el món.

Així mateix, s’ha anunciat el llançament de la segona convocatòria de Factory Startup i dels pròxims esdeveniments que posicionaran València dins del circuit internacional de l’emprenedoria sostenible i de les noves tecnologies, com machine learning i intel·ligència artificial.

Collaboration is the new innovation

Vit Emprén Summit 2017 concentra un nombre destacat d’emprenedors, startups, acceleradors, inversors, escoles de negoci, universitats, coworkings, mentors i comunitats de coneixement de la ciutat. Més de 300 persones participen en l’esdeveniment que compta amb una zona d’exposició on la comunitat maker mostra les seues experiències interactives i les últimes tecnologies en robòtica, impressió 3D i drons.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.