L’espectacle del voleibol de platja torna este cap de setmana a la Malva-rosa

València Noticies | Redacció.- La regidora d’Esports, Maite Girau i el president de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana, Arturo Ruiz González, han presentat ahir la segona edició dels Internacionals Ciutat de València de Voleibol de Platja que tindran lloc este cap de setmana en la platja de la Malva-rosa. Cinquanta equips masculins i femenins participen en un torneig que en paraules de la regidora Girau “constituïx un esdeveniment esportiu de màxim nivell i un reclam turístic important per a la nostra ciutat”.

Presentación de la segunda edición de los Internacionales Ciudad de Valencia de Voley Playa.
image-399407

La responsable d’Esports ha recordat que “València vol mirar al mar i per açò aspirem a posar a la disposició de tots els esports la nostra magnífica platja. Este torneig constituïx un esdeveniment que reunix esport, oci i turisme i suposa tot un reclam per a la ciutat, perquè els turistes i també les nostres veïnes i veïns visiten la platja en família”.

Per la seua banda, el president de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana, Arturo Ruiz, ha destacat que la pràctica del voleibol de platja es troba ja a un nivell tan alt “que el torneig és especialment adequat per a fomentar la difusió de l’esport. A la Comunitat Valenciana ja comptem amb un circuit d’hivern complementari a les proves estiuenques. Este torneig ha de ser la banderola d’enganxe que arrossegue la promoció del voleibol de platja en la Comunitat i ens pose en l’elit”.

Els II Internacionals Ciutat de València es disputaran en un recinte de 4.000 m2 de superfície amb una graderia preparada per a vora mil espectadors. L’espectacle esportiu es complementarà amb música en directe i la intervenció d’animadores. Els xiquets i xiquetes també podran gaudir del millor voleibol de platja a través del Madison Beach Volley Tour Kids, un torneig pensat per a ells, en el qual podran jugar i aprendre amb els jugadors professionals del circuit.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.