L’espectacular trompetista James Morrison debuta al Festival de Jazz en la seua única actuació a Espanya

El Péndulo | Redacció.-  L’espectacular trompetista australià James Morrison debuta demà dimecres (22:00 hores) al Palau de la Música, dins del XXI Festival de Jazz. Es tracta d’un concert que només realitzarà a València de tot l’estat espanyol i en què estarà acompanyat a l’escenari de la Sala Rodrigo pels seus músics: el guitarrista William Morrison, el baix Harry Morrison i el bateria Patrick Danao. Morrison és un artista mundialment reconegut pel seu virtuosisme no només de la trompeta sinó també del trombó, euphonium, flugelhorn, tuba, saxòfons, contrabaix, piano i la seua trompeta digital, patentada per ell mateix.

James Morrison.

James Morrison.

Va fer el seu debut als Estats Units, en el Monterey Jazz Festival, quan tenia només 16 anys. Ha tocat amb llegendes com ara Ray Brown, Dave Brubeck, Ray Charles, Dizzy Gillespie, Quincy Jones i Wynton Marsalis. També ha tocat i gravat amb l’Orquestra Simfònica de Londres i diverses Orquestres Filharmòniques, actuant per a dos Presidents dels Estats Units i la reina Isabel II. En 2000, James va compondre i va realitzar el concert inicial per als Jocs Olímpics a Sydney.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.