L’expedient complet d’avaluació ambiental de Puerto Mediterráneo ja és accessible telemàticament

agri_evaluacion_ambiental
image-425971
La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha donat publicitat a l’expedient complet, inclosa la memòria, d’avaluació ambiental de la proposta d’actuació territorial estratègica (ATE) de Puerto Mediterráneo, en la localitat de Paterna.

A la documentació es pot accedir telemàticament a través de l’enllaç següent: http://www.agroambient.gva.es/web/evaluacion-ambiental/buscador-de-expedientes, on es poden consultar normalment altres expedients d’avaluació ambiental municipi a municipi.

En la seua reunió del 29 de setembre, la Comissió d’Avaluació Ambiental de la Generalitat va acordar emetre una memòria ambiental desfavorable a la ATE de Puerto Mediterráneo, després d’estudiar la documentació presentada en les fases d’informació pública i de l’informe de sostenibilitat ambiental, vistos els informes emesos pels organismes i entitats consultades sobre eixa documentació i d’acord amb el corresponent anàlisi tècnica.

De la comissió formen part personal tècnic i càrrecs de les conselleries d’Agricultura i Medi Ambient i d’habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori. L’informe desfavorable respon a un conjunt d’aspectes del projecte que van en contra o no complixen el que establix l’informe de compatibilitat de 2013. Entre els informes tècnics desfavorables, estan els relatius als accessos, tant del Ministerio de Fomento com de la Direcció General de Mobilitat, tal com va destacar el secretari autonòmic de medi ambient, Julià Álvaro. Entre les distintes raons que justifiquen aquest acord també està l’increment en els nivells de contaminació atmosfèrica per augment de desplaçaments en vehicle privat.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.