L’Hemisfèric presenta aquest estiu una oferta variada de projeccions sobre la naturalesa, l’espai i la música

El Péndulo | Redacció.- Descobrir les missions més importants de la carrera aeroespacial que permetrà, en un futur, capturar asteroides o aterrar en la superfície de Mart, conéixer un món secret dins de l’oceà, veure el fantàstic tresor natural dels parcs nacionals d’EE. UU., realitzar un viatge a l’Alaska del Cretaci o assistir a la projecció d’un concert d’una de les bandes més importants del planeta, són les propostes que presenta l’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a aquest estiu, una oferta variada de projeccions amb imatges espectaculars de la naturalesa, l’espai i la música. El Hemisfèric.

La pel·lícula IMAX “Viatge a l’espai. Pròxima parada: Mart” amb sessions cada dia a les 13.00, a les 17.00 i a les 21.00 hores, mostra els emocionants plans actuals i desafiaments que la NASA i la indústria espacial han de superar per a dur a terme futures missions com aterrar astronautes a Mart o capturar asteroides. ‘L’oceà secret de Jean Michel Cousteu’ amb sessions tots els dies a les 15.00 i a les 19.00 hores, i els divendres, dissabte i diumenge a les 17.00 hores.

Canons de vertigen, paisatges de muntanya, neu i gel, llacs d’aigües cristal·lines i boscos d’arbres gegants rodats en Yosemite, Yellowstone, el Gran canó, el Parc Nacional Glacier i Everglades són alguns dels espectaculars llocs que mostra ‘Amèrica Wild. Parcs Naturals’ amb sessions de dilluns a diumenge a les 12.00 i a les 16.00 hores. De dilluns a dijous a les 18.00 hores, dimarts i dijous a les 20.00 hores I dilluns, dimecres, divendres, dissabte i diumenge a les 21.00 hores.

Per als fans d’una de la mítica banda de rock U2, es projecta fins al 9 de setembre, tots els dissabtes, a les 22.00 hores “U23D’, una projecció de tecnologia 3D i del millor so multicanal ‘surround’ per a gaudir de la música del ‘Vertigo Tour’ d’U2.

I els amants de l’astronomia poden gaudir, els dimarts i dijous d’agost a les 22.00 hores, en la sala de projeccions de l’Hemisfèric del planetari, en directe, ‘Les Nocturnes’, que mostra de forma única com és el cel d’una nit d’estiu en tota la seua intensitat. Guiats per un planetarista, el públic identifica les principals constel·lacions, contempla nebuloses i explora planetes com a Júpiter o algunes llunes com Ío o Tità.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.