banner_990x90_EFE (1)

Literatura Infantil i Juvenil LES FALLES de Carles Cano

AAFF Cartell llibre falles_001
image-173127
Cano Peiró, un escriptor de Literatura Infantil i Juvenil, acaba de publicar un llibret, un conte sobre les falles, que es diu precisament així: LES FALLES. Ha eixit en l’editorial LA GALERA, en valencià i en castellà. Els protagonistes són la fallera major infantil i el president infantil d’una falla xicoteta. Explica de manera molt senzilleta i en vers, qué és la festa, quins són els actes principals: La Crida, L’arreplegà dels ninots, La Plantà, La Despertà, L’Ofrena, La Mascletà, La NIt del Foc, La Cremà… a més d’explicar quin és el significat, el simbolisme de la festa (La renovació de la vida, l’adveniment de la Primavera, la crema de tot allò caduc i roín…) Per a que no siga una obra purament explicativa, també hi ha una xicoteta trama argumental, una anècdota que és el fil conductor de la història protagonitzada pels dos xiquets fallers.

Crec que no hi ha molt de material en el mercat que explique així, als menuts i també als grans o a la gent de fora, de manera clara i divertida quin és el significat profund de la festa. El meu desig és anar subsanant, encara que de manera modesta, el buit que hi ha en este sentit. Espere no haver clavat la gamba i que us agrade. Carles Cano
El dia 28 de Febrer, a les 12 del matí el meu amic Josep LLuís Marin, de l’Associació d’Estudis Fallers i jo, estarem presentant-lo a la llibreria ABACUS a la Galeria don Juan de Austria de València, al mateix carrer.

 

 

Descargar un ejemplo de Literatura Infantil i Juvenil  LES FALLES de Carles Cano

Literatura Infantil i Juvenil  LES FALLES de Carles Cano (2)
image-173128

ejemplo de Literatura Infantil i Juvenil LES FALLES de Carles Cano

 

Descargar un ejemplo de Literatura Infantil i Juvenil  LES FALLES de Carles Cano

 

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.