L’IVAJ es reuneix amb joves de Torrent del programa Jove Oportunitat

joop_torrentEl secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, s’ha reunit en L’ *Espai de Torrent amb un grup de joves de 16 a 21 anys que desenvolupen el programa pilot *Jove *Oportunitat (*JOOP), així com amb professionals de la pedagogia i monitors i *monitoras amb àmplia experiència que estan treballant durant dos mesos sobre el seu projecte de vida i professional i adquireixen les eines necessàries per a transformar la seua situació actual.

A la trobada han assistit la regidora de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Torrent, *Nadia Marín, així com els regidors de Transparència, Alfred Costa, i de Gestió de Recursos i Modernització, Andrés Campos.

Gràcies a la col·laboració de l’ajuntament, xics i xiques de Torrent han acudit a tallers d’assessorament i motivació i han visitat empreses amb la finalitat de donar un gir a la seua situació actual, completar la seua formació o trobar el seu lloc en el mercat laboral.

El programa pilot europeu està donant bons resultats en un segment de població que per diferents motius no està en el circuit de la formació o de la cerca d’ocupació. “El més positiu és que un programa de l’IVAJ siga capaç d’oferir eines i connectar amb joves en 19 municipis de la Comunitat en aquesta fase pilot que esperem consolidar”, ha afirmat Jesús Martí.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.