L’IVAM celebra el Dia del Llibre amb l’activitat ‘Llegir a l’IVAM’ i una acció de passallibres

17.04.20_Dia_del_libro_IVAML’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) celebrarà el Dia del Llibre el pròxim diumenge, 23 d’abril, amb l’activitat ‘Llegir a l’IVAM’. Dónes dels 11.00 hores fins als 14.00 hores, els visitants podran portar un llibre de casa o agafar-lo prestat de la biblioteca de l’IVAM per a llegir en un espai singular i envoltats d’obres d’art.

A este efecte, el museu habilitarà zones de lectura patrocinades per la firma Gandia Blasco en la galeria 5, que acull l’exposició “Perduts en la Ciutat”, i en l’esplanada exterior de l’IVAM. És tracta d’una iniciativa organitzada conjuntament pel museu i la revista digital El Hype amb l’objectiu d’acostar la lectura a la ciutadania d’una forma amena i divertida.
La biblioteca de l’IVAM, que compta amb mes de 47.000 documents i està especialitzada en art modern, també hi participa enguany en una acció de passallibres. El passallibres és defineix com un ‘club de llibres global’, regit per tres senzillesa regles, conegudes com els tres erres: ‘Read’ (llig), ‘register’ (registra), ‘rellija’s’ (allibera). Per nové any consecutiu i juntament amb altres 57 biblioteques de museus i centres d’art de tot Espanya, la biblioteca de l’IVAM alliberarà volums de diferents disciplines, identificats amb el símbol internacional d’esta iniciativa i personalitzats per l’ocasió amb el logotip del museu.

La biblioteca de l’IVAM ha previst posar en circulació llibres i catàlegs d’art amb la intenció que els qui els arrepleguen gaudisquen de la seua lectura i tornen a alliberar-los en un altre punt diferent del màs. d’esta manera, els biblioteques dels museus se sumixen en l’esforç per al foment de la lectura i, mes en concret, en la difusió del coneixement dels diferents disciplines culturals.

Amb motiu del Dia del Llibre, dónes del 23 fins al 30 d’abril, tots els visitants que adquirisquen un volum en la llibreria Dadà de l’IVAM rebran com a obsequi un catàleg d’art editat pel museu.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.