L’IVC presenta els curtmetratges valencians preseleccionats als Premis Goya

18.11.09_oficialL’ Institut Valencià de Cultura ha acollit a la Filmoteca la projecció dels curtmetratges valencians preseleccionats per als Premis Goya, amb les presentacions dels seus directors i del director adjunt d’Audiovisuals i Cinematografia de l’IVC, José Luis Moreno.

En total, l’Acadèmia de Cine ha seleccionat 32 curtmetratges per a competir en la 33a edició dels Premis Goya, en les categories de millor curtmetratge d’animació, documental i ficció.

Un comité format per membres de la Junta Directiva de l’Acadèmia ha seleccionat 7 títols en l’apartat de documental, 15 en la categoria de ficció i 10 en l’especialitat d’animació. Aquests curtmetratges podran ser votats en les pròximes setmanes per tots els acadèmics per a decidir els que finalment optaran als Premis Goya.

En la categoria d’animació ha sigut seleccionat ‘El olvido’, dirigit per Cristina Vaello i Xenia Grey i produït per Bea Martínez i José Antonio Saura Saura

En la categoria de ficció s’han seleccionat quatre curtmetratges: ‘9 pasos’, dirigit i produït per Marisa Crespo i Moisés Romera; ‘Distintos’, dirigit per Josevi García Herrero i produït per Mila Luengo i Sergi Miralles; ‘Marta’, dirigit i produït per Lucía Forner Segarra; i ‘Scratch’, dirigit per David Valero Simón i produït per Miguel Molina Carmona i David Valero.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.