BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’IVC presenta els curtmetratges valencians preseleccionats als Premis Goya

18.11.09_oficialL’ Institut Valencià de Cultura ha acollit a la Filmoteca la projecció dels curtmetratges valencians preseleccionats per als Premis Goya, amb les presentacions dels seus directors i del director adjunt d’Audiovisuals i Cinematografia de l’IVC, José Luis Moreno.

En total, l’Acadèmia de Cine ha seleccionat 32 curtmetratges per a competir en la 33a edició dels Premis Goya, en les categories de millor curtmetratge d’animació, documental i ficció.

Un comité format per membres de la Junta Directiva de l’Acadèmia ha seleccionat 7 títols en l’apartat de documental, 15 en la categoria de ficció i 10 en l’especialitat d’animació. Aquests curtmetratges podran ser votats en les pròximes setmanes per tots els acadèmics per a decidir els que finalment optaran als Premis Goya.

En la categoria d’animació ha sigut seleccionat ‘El olvido’, dirigit per Cristina Vaello i Xenia Grey i produït per Bea Martínez i José Antonio Saura Saura

En la categoria de ficció s’han seleccionat quatre curtmetratges: ‘9 pasos’, dirigit i produït per Marisa Crespo i Moisés Romera; ‘Distintos’, dirigit per Josevi García Herrero i produït per Mila Luengo i Sergi Miralles; ‘Marta’, dirigit i produït per Lucía Forner Segarra; i ‘Scratch’, dirigit per David Valero Simón i produït per Miguel Molina Carmona i David Valero.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.