banner_990x90_EFE (1)

Lo Rat Penat presenta un nou llibre sobre pilota valenciana

Joc-de-pilota-a-llargues-Josep-Brú-Albiñana
image-170136
Valencia Noticias | Redacción. Lo Rat Penat presenta un nou llibre sobre  pilota valenciana

 La població de Meliana acollirà l’acte al que s’ha convocat als clubs de Pilota de la Comunitat Valenciana

 Divendres, 6 de febrer, 19.30 h. en el Conservatori de Meliana

  L’entitat cultural valenciana Lo Rat Penat (1878) ha publicat el llibre “Pilota Valenciana. Identitat” del qual és autor Aureli López qui ya té diverses publicacions editades sobre el més valencià dels deports.

 L’obra conté una gran aportació de material gràfic (sobre 500 fotografies, majorment de clubs i en gran part cedides per la Federació) i en les seues 500 pàgines trobem: Història, Escoles, Selecció, les Dònes i els Clubs, totes les Modalitats i els seus reglaments, el Dia de la Pilota, un Vocabulari específic, Himnes i cançons junt a una rica Bibliografia, etc.

 La presentació del llibre es farà el pròxim dia 6 de febrer de 2015, divendres, a les 19,30 h. en el Conservatori de Música de la població de Meliana, carrer Manyans, 1, a la que Lo Rat Penat vol convidar a tots els amants d’este deport, aixina com als Clubs de Pilota, els quals seran obsequiats en un  eixemplar per entitat.

 En l’acte participaran, l’autor del llibre Aureli López, el catedràtic Daniel Sala de Murla, autor del pròlec, el President de Lo Rat Penat, Enric Esteve, l’alcalde de Meliana, Pedro Cuesta, aixina com atres personalitat del món de la pilota.

 També està prevista l’actuació del cantautor Vicent Savall que interpretarà l’Himne de la Pilota.

 Lo Rat Penat se suma aixina en esta aportació a la promoció d’este deport valencià i a la seua declaració com a Be d’Interés Cultural per part de la Generalitat Valenciana.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.