L’Oceanogràfic compta amb nous exemplars de rajada Rhinoptera bonasus procedents de l’aquari d’Istanbul

19-8-14_raya

L’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències compta amb 10 exemplars nous de rajada Rhinoptera bonasus que procedixen de l’aquari d’Istanbul amb el qual hi ha un acord de col·laboració per a l’intercanvi d’espècies originàries de les nostres costes per altres del Mediterrani oriental.

Es tracta de nou femelles i un mascle que se sumen als tres exemplars femella que ja viuen en la instal·lació d’Oceans. Esta espècie es caracteritza per la formació de grans bancs durant els seus desplaçaments. Així mateix, el grup procedent d’Istanbul ha seguit ampliant-se des de la seua arribada al parc amb el naixement de dos cries que en l’actualitat romanen en quarantena i estan alimentant-se i creixent amb normalitat.

Per al transport d’estos animals, que pesen entre 7 i 10 quilos des de l’aquari d’Istanbul, es va utilitzar un transport especial format per un camió adaptat amb diversos depòsits de gran volum i sistemes de filtració per a garantir en tot moment la salut dels animals
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.