L’Off Romà arriba a Sagunt amb l’actuació del Circ Gran Fele

El Péndulo | Redacció.- L’Off Romà arriba al nucli urbà de Sagunt amb la presència demà dissabte 23 de juliol, a partir de les 20:30 hores de la companyia valenciana Circ Gran Fele, dirigida per Rafael Pla, qué presentarà el seu espectacle ‘Orinoco Mix’ en La Glorieta.

La presència d’aquest espectacle en l’Off Romà de Sagunt a Escena ha sigut possible gràcies a la col·laboració publico privada que ha suposat el que l’entitat Caixa Popular haja sufragat aquesta representació. Una col·laboració que ambdós institucions l’Institut Valencià de Cultura i Caixa Popular volen continuar i aprofundir en el futur.

image-407203

‘Orinoco Mix’ és un espectacle circense que embruixa els sentits, un pont entre el món real i el món oníric on tot és possible, un espectacle per a tots els públics, que mostra un circ diferent i per a tota la família.

Un espectacle per als sentits en què no hi ha una línia argumental, sinó una successió d’escenes que, com en un somni, ens permeten viure aventures surrealistes. Tot això de la mà d’uns increïble artistes i els seus moviments perfectes, música en directe, brillants efectes d’il·luminació i so, al ritme de la música en viu que permeten al públic transportar-se a mons imaginaris i llunyans sense moure’s del seu lloc.

El Circ Gran Fele és una companyia de circ valenciana amb més de vint anys d’experiència i multitud de premis que avalen el seu nivell i qualitat. Una companyia que ha sigut guanyadora del Premi Max de Circ, del Premi Calidoscopi de la Unió Europea i el Premi Nacional de Circ concedit pel Ministeri de Cultura en 2008, entre altres premis, la qual cosa els ha convertit en una companyia sòlida i de prestigi nacional i internacional.

Sagunt a Escena seguix el seu camí amb l’actuació diumenge 24 en el Teatre Romà de la companyia Atalaya-TNT amb l’espectacle ‘Madre Coraje’ de Bertolt Brecht adaptada i dirigida per Ricardo Iniesta.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.