banner_990x90_EFE (1)

L’Oficina de Promoció acosta l’oferta turística de Silla a València

Oficina promoción turismo Silla foto_Abulaila (2)Silla dóna a conèixer la seua oferta turística en l’Oficina de Promoció de la Diputació de València, situada al carrer del Poeta Querol de la ciutat de València (baixos del Teatre Principal).

L’anomenat Racó dels Pobles informa els veïns i turistes dels principals atractius turístics d’aquesta localitat de l’Horta del 9 al 12 de desembre.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha visitat aquest matí l’Oficina per a donar la benvinguda al municipi i a l’alcalde de Silla, Vicent Zaragozà.

Moncho ha destacat la importància de promocionar Silla, «un municipi situat en l’Albufera de València, una zona que volem posar en valor i potenciar com a producte turístic important per als municipis integrats en el Parc Natural».

Per la seua banda, l’alcalde de Silla ha agraït al Patronat la possibilitat de mostrar la seua oferta turística en el centre de València i en unes dates prèvies al Nadal, amb un gran trànsit de persones.

Zaragozà ha explicat que Silla té atractius importants, «com la torre musulmana, un museu arqueològic obert al públic, rutes turístiques i la Fira de Sant Sebastià, que celebra el gener la 17a edició».

Silla dóna a conèixer el Museu Arqueològic i la navegació en vela llatina per l’Albufera, que està en procés per a ser declarada Bé d’Interès Cultural Immaterial.

A més, els tècnics ofereixen informació sobre la Fira de Sant Sebastià, que tindrà lloc del 22 al 24 de gener a Silla per a mostrar l’oferta comercial i agrícola de la localitat.

Durant aquests dies, s’ofereixen també degustacions gastronòmiques i exhibicions dels balls tradicionals de Silla, els porrots.
L’Oficina romandrà oberta de dimecres a divendres de 10 a 14:30 h i de 16 a 19 h, i dissabte, de 10 a 14 h.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.