L’Oficina de Turisme de l’Ajuntament es trasllada a l’edifici municipal

València Noticies | Redacció.- El primer tinent d’alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, ha visitat este matí la nova oficina de turisme que, des de hui, ha obert les portes a l’edifici municipal amb l’objectiu de “millorar l’atenció i la informació” als turistes.

D’esta manera, el punt d’informació turística de l’Ajuntament (ubicat al costat de les parades de flors i davant de l’edifici de Correus) s’ha traslladat al mateix edifici municipal, vora la porta principal, situada a la plaça de l’Ajuntament, número 1.

Calabuig visita la nueva Oficina de Turisme del Ayuntamiento.
image-365473

En esta nova ubicació, que disposa d’un espai més ampli, els turistes trobaran tota la informació necessària per a gaudir de la ciutat i un millor servici d’atenció. A més, es manté el servici de publicacions, de manera que també s’amplia l’oferta cultural destinada als turistes.

Quant a l’horari, es manté el mateix que funcionava fins ara: de 9:00 a 19:00 hores, de dilluns a dissabte; i els diumenges i festius, de 10:00 a 14:00 hores. També els servicis oferits seran els mateixos, però localitzats en una millor ubicació amb l’objectiu d’aconseguir una planificació integral de l’estada del turista a la ciutat,. En concret, des d’esta oficina s’oferirà informació turística de València i de la Comunitat Valenciana, distribució de fullets turístics, reserves d’hotel i d’oferta gastronòmica, gestió de l’oferta cultural i espectacle.

Els turistes també trobaran en este punt informació i venda de la Valencia Tourist Card, així com per als principals atractius turístics de la ciutat (Bioparc, Bus Turístic, Ciutat de les Arts i les Ciències, visites guiades o lloguer de bicicletes, entre altres servicis).

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.