López felicita a Valls Pauner per la seua candidatura a la Federació Espanyola d’Esports per a Sords

El regidor de Benestar Social i Dependència de Castelló, José Luis López, ha volgut felicitar avui a Vicente Julián Pauner que deixa el Club Esportiu Asorcas per a presentar-se a la candidatura de vicepresident de la Federació Espanyola d’Esports per a Sords (FEDS), una decisió que ve motivada per la insistència directa de l’actual president de la FEDS basant-se en el treball ben fet que el castellonenc ha demostrat al llarg de la seua trajectòria professional, sobretot en l’organització de campionats. Cl recordar que Valls Pauner ha estat treballant amb el club esportiu Asorcas durant 43 anys pel que té una dilatada experiència. No obstant açò, el castellonenc manté la seua intenció de seguir vinculat al club que va fundar, pel qual ha treballat i ha lluitat moltíssim per a aconseguir tots els seus títols.

López felicita a Valls Pauner per la seua candidatura a la Federació Espanyola d'Esports per a Sords
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.