banner_990x90_EFE (1)

L’Orquestra de València acosta la música a les persones i col.lectius vulnerables

El Péndulo | Redacción.- L’Orquestra de València, que ahir va visitar per primera vegada en la seua història el centre Penitenciari de Picassent, ha interpretat este matí al Vestíbul Nord de l’Hospital La FE, altre concert en què ha tocat obres de Mozart, Leopold Mozart i una sel·lecció de nadales. Estos dos programes estan inclosos dins del nou projecte social de la formació simfònica i el Palau de la Música, l’objectiu del qual és acostar l’Orquestra a les persones i col·lectius més vulnerables que no tenen accés a la seua música.Este proyecto social continuará durante el primer trimestre del año 2016.

El vestíbul ha estat ple de familiars i malalts i, en les primeres cadires, hi havia xiquets i xiquetes ingresats a l’hospital. L’Orquestra ha interpretat la Xicoteta Serenata Nocturna de Wolfgang Amadeus Mozart, la Simfonia dels Joguets de Leopold Mozart i nadales populars com ‘Fum, fum, fum’, ‘Adeste Fideles’ i ‘Nit de pau’.

Ahir l’Orquestra va tocar el primer programa d’aquest projecte a la Unitat de Preventius del centre Penitenciari de Picassent, on els reclusos van seguir amb enorme interés les diverses obres de Brahms, Bizet, Ginastera, Gerónimo Gimenez i la banda sonora de ‘Star Wars’ de John Williams, incloent-hi un bis demanat pels assistents.

Este projecte social continuarà durant el primer trimestre de l’any 2016, amb la tornada al febrer al Centre Penitenciari de Picassent, amb motiu de l’aniversari de la presó. A més s’està treballant en un concert per a refugiats al Palau, i altres línies d’actuació destinades a altres col·lectius i de caràcter especial.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.