L’Orquestra de València i Ning Feng interpreten el romàntic i virtuós concert nº 1 per a violí de Paganini

El Péndulo | Redacció.- L’Orquestra de València i el violinista xinès Ning Feng, interpretaran demà divendres (a les 19:30 hores) el romàntic Concert núm. 1 de Niccolò Paganini, considerat un dels eixamples d’extrem virtuosisme i de dificultat tècnica del repertori per a este instrument. Sota la direcció del maestro Yaron Traub, el públic assistent també podrà escoltar la Simfonia “Domèstica” del compositor alemany Richard Strauss.

ning-feng-foto-inma-romeu
image-428988

Es tracta d’un poema simfònic que descriu magistralment la vida familiar del mateix Strauss, i és molt col·lorista i monumental perquè requerix una gran plantilla orquestral.

Ning Feng toca un Stradivarius de 1721 anomenat “MacMillen”. Actualment residix a Berlín, des d’on inicia les seues gires mundials. Entre els seus premis destaquen els obtinguts en els concursos internacionals Joseph Joachim, Queen Elizabeth, Yehudi Menuhin, Michael Hill i Paganini. En les últimes temporades ha debutat amb la Filharmònica de Los Angeles i l’Orquestra del Konzerthaus de Berlín. També es dedica a la música de cambra i col·labora amb Igor Levit i altres músics en festivals internacionals. Acudix al Festival Internacional Kissinger Sommer (Alemanya), on va ser l’artista en residència. Després del seu debut amb l’Orquestra de Cambra Franz Liszt, va ser invitat per esta orquestra per a oferir un concert a l’Acadèmia de Música Franz Liszt a Budapest.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.