L’OV i Buchbinder interpeten al Palau concerts i fantasies per a piano de Mozart, Haydn i Beethoven

El Péndulo | Redacción.- L’Orquestra de València i el pianista austríac Rudolf Buchbinder interpretaran demà dissabte (a les 19:30 hores) al Palau de la Música un programa amb obres mestres del classicisme, de l’anomenada Primera Escola de Viena. D’esta manera es podrà escoltar el Concert núm. 23 i el Rondó per a piano i orquestra de Wofgang Amadeus Mozart, el Concert per a piano i orquestra núm. 11 de Joseph Haydn i la Fantasia per a piano, orquestra i cor de Ludwig van Beethoven, que comptarà amb la participació de la Coral Catedralícia de València.

Buchbinder en el Palau de la Musica de València.
image-338893

Buchbinder en el Palau de la Musica de València.

En 2013 Buchbinder va rebre la Medalla Commemorativa del XXV Aniversari del Palau de la Música. No en va és un dels músics més volguts del públic valencià, ja que ha tocat recitals o concerts en 21 ocasions, 6 d’elles amb l’Orquestra de València. És l’hereu de la gran escola de piano vienesa, ja que va ser alumne de Bruno Seidlhofer, que al seu torn va ser mestre de Friedrich Gulda i d’Alfred Brendel. Ha gravat en directe les obres de Mozart, els cinc concerts per a piano i orquestra de Beethoven i la gravació dels dos concerts per a piano i orquestra de Brahms amb la Vienna Philharmonic i Zubin Mehta. En el seu afany pel rigor interpretatiu, presta especial atenció a l’estudi de les fonts musicals.


 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.