Marató BP Castelló lliura els xecs solidaris a les ONG’s participants en l’última edició

Entrega Recaptació Marató a ONGs 07Els diners recaptats provenen de la solidaritat dels corredors de la Marató i el 10K que van decidir donar el seu xip, amb un valor de 5€
El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha assistit, al costat del vicepresident del CA Running Castelló, Juanma Medina, i al responsable d’ONG’s de la Marató, Pere Marí, al lliurament dels xecs a les ONG’s participants en la VII Marató BP Castelló i en el 10K Ciutat de Castelló. Així, les ONG’s Idem, Manos Unidas i Asperger han rebut els xecs per valor de 2.300 € cadascun que provenen de la solidaritat dels corredors d’ambdues proves, ja que molts d’ells van decidir lliurar, en finalitzar la prova, el xip de la carrera a les ONG’s contribuint així amb 5€ per a causes benèfiques.
Cal recordar que aquestes organitzacions van col·laborar amb la VII Marató ajudant a dirigir el tràfic durant la prova i també van estar presents en el ExpoMarató de la Pèrgola realitzant una recollida de material i útils que Manos Unidas ha fet arribar a Bolívia, concretament al municipi de Padcaya (Tarija), dins del Projecte de Desenvolupament Productiu i Organitzatiu de Comunitats Agricultores. L’objectiu d’aquesta iniciativa va ser la d’ajudar al fet que les famílies agricultores exercisquen els seus drets socials i econòmics així com ensenyar-los tècniques sostenibles que milloren l’ús del sòl, aigua i s’adapten al canvi climàtic, millorar les seues infraestructures i augmentar la diversitat de cultius per a assegurar la seua alimentació i excedents per a la venda.
La Marató BP Castelló torna a mostrar el seu costat més solidari a través del compromís amb els més necessitats, un dels valors més destacats de la carrera popular més important del calendari provincial.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.