Marco agraeix a la UJI el seu paper actiu en la transformació de la societat castellonenca

160906 aniversario 25 años UJI (3)
image-419288

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha senyalat que “hui posem en valor el paper institucional de la UJI en un període de gran importància per a la història d’aquesta terra”, en l’acte de commemoració del 25 Aniversari de la Universitat Jaume I de Castelló, celebrat aquest matí a la Casa dels Caragols.

Marco també ha remarcat que “la Universitat de Castelló ha tingut una responsabilitat activa en la transformació de la societat” i també que “l’Ajuntament de Castelló i la Universitat han caminat junts en aquests 25 anys i ho seguiran fent en el futur”.
Per últim, la primera edil ha destacat que “com alcaldessa de Castelló, i també com a professora de la UJI, desitge que aquesta emoció de hui es transforme en l’alè per a recórrer altres 25 anys de progrés per a totes i tots”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.