Marco agraeix “la implicació” de la Conselleria en la rehabilitació d’habitatges en San Lorenzo


L’alcaldessa explica que la regeneració urbana es complementarà amb actuacions en els àmbits educatius i de capacitació professional

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha agraït a la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori dirigida per María José Salvador, la “implicació amb el barri de San Lorenzo” i la celeritat amb la qual ha resolt el compromís adquirit a la fi de 2015 d’escometre un projecte de rehabilitació integral dels blocs de cases públiques situat en aquest “barri d’actuació prioritària per al Govern municipal”.

El regidor de Benestar Social, José Luis López, també s’ha sumat a aquests agraïments després que la Conselleria haja licitat per 47.440 euros la redacció del projecte per a la rehabilitació d’edificis d’habitatges i reurbanització d’espais públics. L’import de l’execució d’aquest projecte d’Actuació de Rehabilitació i Regeneració Urbana (ARRU) ascendirà a 681.200 euros.

Cal recordar que la Conselleria i l’Ajuntament han treballat de manera coordinada per a desenvolupar un pla integral per al barri que planteja mesures en tres àmbits: educació, capacitació professional i habitatge, àmbit en el qual s’emmarca l’actuació anunciada pel departament autonòmic que dirigeix María José Salvador. El regidor José Luis López ha subratllat que “després de molts anys d’abandó per part dels anteriors governs, aquest projecte integral permetrà fomentar la integració i la dignificació d’un dels barris més desfavorits de la nostra ciutat”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.