Marco agraeix “la implicació” de la Conselleria en la rehabilitació d’habitatges en San Lorenzo


L’alcaldessa explica que la regeneració urbana es complementarà amb actuacions en els àmbits educatius i de capacitació professional

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha agraït a la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori dirigida per María José Salvador, la “implicació amb el barri de San Lorenzo” i la celeritat amb la qual ha resolt el compromís adquirit a la fi de 2015 d’escometre un projecte de rehabilitació integral dels blocs de cases públiques situat en aquest “barri d’actuació prioritària per al Govern municipal”.

El regidor de Benestar Social, José Luis López, també s’ha sumat a aquests agraïments després que la Conselleria haja licitat per 47.440 euros la redacció del projecte per a la rehabilitació d’edificis d’habitatges i reurbanització d’espais públics. L’import de l’execució d’aquest projecte d’Actuació de Rehabilitació i Regeneració Urbana (ARRU) ascendirà a 681.200 euros.

Cal recordar que la Conselleria i l’Ajuntament han treballat de manera coordinada per a desenvolupar un pla integral per al barri que planteja mesures en tres àmbits: educació, capacitació professional i habitatge, àmbit en el qual s’emmarca l’actuació anunciada pel departament autonòmic que dirigeix María José Salvador. El regidor José Luis López ha subratllat que “després de molts anys d’abandó per part dels anteriors governs, aquest projecte integral permetrà fomentar la integració i la dignificació d’un dels barris més desfavorits de la nostra ciutat”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.