Marco: “El Pla Especial de la Marjalería donarà una solució de consens als problemes de la zona”

L’alcaldessa, que s’ha reunit amb l’Associació de Veïns de la Marjalería, ha sol·licitat la seua col·laboració per a frenar noves construccions

151112 reunión aa.vv. marjalería (2)
image-259726

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco; el vicealcalde, Enric Nomdedéu, i el regidor d’Ordenació del Territori, Mobilitat i Àrea Metropolitana, Rafael Simó, s’han reunit aquest matí amb la nova junta directiva de l’Associació de Veïns de la Marjalería, formada pel seu president, Rogelio Molina i el seu secretari, Roberto Teruel, entre altres membres.

En la trobada, l’alcaldessa ha traslladat als veïns que la voluntat política del nou Govern Local és “donar solució als problemes de la Marjalería dins de la legalitat i tenim una oportunitat històrica amb la redacció del Pla Especial de la Marjalería (PEM)”. Marco ha posat l’accent que “hem d’aprofitar la redacció del PEM per a donar una solució de consens a un problema urbanístic, jurídic i social que la nostra ciutat porta arrossegant des de fa més de 20 anys perquè els anteriors equips de govern de l’ajuntament no han afrontat el problema de la Marjalería, han mirat cap a un altre costat i han enganyat als ciutadans”. En aquest sentit, la primera edil ha tendit la mà als veïns de la zona per a arribar a un consens en la redacció d’aquest pla.

En la reunió també s’ha abordat la problemàtica de les noves construccions, del control urbanístic i de les infraccions. Sobre aquestes qüestions, l’alcaldessa ha sigut taxativa en afirmar que “no podem més que complir la legalitat” i si que ha explicat que s’està treballant perquè el control urbanístic que es faça en la zona siga més eficient i es paralitzen les obres en els seus inicis. Finalment, també ha demanat la col·laboració de l’associació per a frenar noves construccions en la zona, extrem en el qual la junta directiva s’ha compromès a col·laborar amb el consistori.

Per la seua banda, el tinent d’alcaldia del Grau, Rafael Simó, ha aprofitat la trobada per a explicar als representants veïnals les tres obres hidràuliques que va a executar el Govern Local per a evitar inundacions en la Marjalería i el Grau i que suposen una inversió de 2,6 milions d’euros.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.