Marco es compromet a cercar noves fórmules per a dinamitzar el Mercat de Sant Antoni

visita-mercado-san-antonio-2
image-436232
L’alcaldessa i la regidora de Comerç han visitat l’emblemàtic establiment que enguany celebra el seu 57 aniversari

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i la regidora de Comerç, Patricia Puerta, han visitat avui el Mercat de Sant Antoni i han aprofitat per a conèixer de primera mà la situació d’aquest emblemàtic local i les inquietuds dels venedors.

Marco ha explicat que en els últims mesos l’ajuntament ha organitzat diverses activitats a l’entorn del mercat per a atraure més clients i ha avançat que la regidoria de Comerç presentarà en breu una campanya especial de dinamització de mercats de cara al Nadal.

L’alcaldessa també s’ha compromès a estudiar noves fórmules per a potenciar aquest establiment ja que el Govern Local “vol apostar perquè els mercats guanyen presència en la nostra cistella de la compra i promoure el consum dels productes locals de Castelló, un consum informat, responsable i amb intel·ligència”.

En aquest sentit, la primera edil ha destacat que l’objectiu del Govern Local és convertir el Mercat Central i el Mercat de Sant Antoni en un nucli comercial, “els nostres mercats tradicionals reuneixen els requisits necessaris per a convertir-se en un eix de dinamització del centre urbà. Anem a seguir el model implantat a Europa, en el qual a més de la seua vocació comercial, els mercats són un referent cultural, turístic i gastronòmic” ha afegit.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.