Marco ha rebut més de 1.000 visites durant els seus primers 100 dies com a alcaldessa

Amparo MarcoL’alcaldessa s’ha reunit amb 61 particulars en els deu dijous que ha obert les seues portes als ciutadans particulars

El passat mes de juliol l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, va anunciar que tots els dijous rebria a particulars i atendria personalment els seus problemes, en qualsevol àmbit que siga competència municipal, i amb especial atenció als temes d’emergència social. Durant els deu dijous en els quals que Marco ha rebut visites, en aquests primers 100 dies de govern municipal, l’alcaldessa ha atès a un total de 61 veïns i veïnes de Castelló. D’altra banda, ha rebut prop d’1.000 visites de representants de la societat civil.

L’alcaldessa ha explicat que la resposta dels castellonencs davant l’anunci d’obrir el consistori als ciutadans de la capital de la Plana ha sigut altament positiva, a tenor del balanç obtingut en relació a sol·licituds de reunions i peticions directes a l’alcaldessa, cridades rebudes per a consultes o comunicacions de problemes de la ciutadania. A més, hi ha hagut un important increment d’esments, consultes i sol·licituds que s’han arreplegat a través de les xarxes socials i que han sigut ateses per les àrees de gestió municipal corresponents.

Amparo Marco ha explicat que tot açò posa de manifest “el nostre compromís amb els ciutadans de Castelló” i ha destacat com els veïns amb els quals s’ha reunit durant aquests mesos li han relatat que havien intentat parlar amb l’anterior alcalde en reiterades ocasions sense aconseguir-ho. “L’ajuntament ja compta amb nombrosos serveis d’atenció personalitzada, però volia tenir la possibilitat de poder escoltar i atendre, en primera persona, a aquelles persones que pitjor ho estan passant perquè sàpien que l’ajuntament està al seu servei i estic molt satisfeta d’estar fent-ho”.

Quant a les reunions que Marco ha mantingut amb la societat civil, l’alcaldessa ha atès a prop d’1.000 associacions, entitats, fundacions, empreses i particulars des de l’inici del seu mandat fins a l’actualitat, “la qual cosa m’ha permès implicar-me en el dia a dia del nostre municipi, prendre les primeres decisions del meu mandat i anar marcant les línies a seguir en la definició del model de Govern tenint en compte totes les opinions”.

Des del principi del nostre mandat el nostre objectiu ha sigut clar: obrir l’ajuntament a la ciutadania i centrar les accions del nou Govern en les persones, per a retornar la credibilitat a la institució i convertir-la en una vertadera eina al serveis ciutadà i amb mesures com aquesta ho estem aconseguint” ha conclòs Marco.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.