Marco rep als xiquets i xiquetes sahrauís acollits a Castelló

180724 recepción saharauis (1)

L’alcaldessa, Amparo Marco, i el regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, han oferit aquest matí una recepció en el saló de plens de l’Ajuntament de Castelló als xiquets i xiquetes sahrauís acollits en la ciutat enguany a través del projecte ‘Vacances en Pau’, desenvolupat per l’Associació de Suport al Poble Sahrauí (Smara). L’objectiu general del programa, en el qual el consistori castellonenc col·labora des de fa 22 anys, persegueix millorar les condicions de vida dels menors refugiats sahrauís durant la seua estada en la ciutat de Castelló. L’Ajuntament s’encarrega de cobrir les despeses ocasionades pel desplaçament dels xiquets i xiquetes a Castelló, tals com el bitllet d’avió d’anada i volta, transport a l’aeroport, borses i motxilles d’equipatge i assegurances de responsabilitat civil i accidents.


 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.