BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Marco rep als xiquets i xiquetes sahrauís acollits a Castelló

180724 recepción saharauis (1)

L’alcaldessa, Amparo Marco, i el regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, han oferit aquest matí una recepció en el saló de plens de l’Ajuntament de Castelló als xiquets i xiquetes sahrauís acollits en la ciutat enguany a través del projecte ‘Vacances en Pau’, desenvolupat per l’Associació de Suport al Poble Sahrauí (Smara). L’objectiu general del programa, en el qual el consistori castellonenc col·labora des de fa 22 anys, persegueix millorar les condicions de vida dels menors refugiats sahrauís durant la seua estada en la ciutat de Castelló. L’Ajuntament s’encarrega de cobrir les despeses ocasionades pel desplaçament dels xiquets i xiquetes a Castelló, tals com el bitllet d’avió d’anada i volta, transport a l’aeroport, borses i motxilles d’equipatge i assegurances de responsabilitat civil i accidents.


 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.