Maria Josep Amigó reivindica les polítiques socials que permeten consolidar l’estat del benestar

Maria Josep Amigó.

Maria Josep Amigó.

València Notícies | Redacció.- La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, ha intervingut en l’acte inauguralde la jornada sobre habitatges i la nova llei de contractes del Sector Públic organitzada per la secció valenciana de la Asociación Española de Gestores Públicos de Vivienda y Suelo (AVS), amb la col·laboració de Divalterra. En aquest fòrum dirigit, principalment, a personal tècnic, Maria Josep Amigó ha reivindicat les polítiques socials que permeten consolidar l’estat del benestar.

“Els valencians i les valencianes venim d’èpoques on la gestió pública va ser, per desgràcia, massa sovint relacionada amb males praxis i amb polítiques neoliberals. Afortunadament, eixos temps han passat, i amb iniciatives com la jornada d’avui, les institucions i els servidors públics, estem unint esforços i donant passos importants per posar en pràctica polítiques socials fonamentals per a consolidar l’estat de benestar», ha subratllat la vicepresidenta. «Per això –ha continuat Maria Josep Amigó– considerem tan important l’existència d’iniciatives com AVS, i per això compteu amb el nostre suport”.

“S’obrin nous reptes en l’administració, i des de les institucions hem d’estar a l’alçada, i amb jornades com aquesta podem compartir experiències i aprofitar les bones pràctiques”, ha apuntat la vicepresidenta.

Així mateix, Maria Josep Amigó ha tingut paraules de reconeixement per a l’Associació Valenciana de Gestors Públics. Una entitat, ha recordat, «amb molts anys de recorregut a l’Estat Espanyol –des de 1988– i, que acaba de constituir la Secció Valenciana de la que formem part 12 empreses públiques amb finalitats que no podem més que compartir: transmetre informació i experiències en l’àmbit de la promoció i la gestió pública, per tal de millorar l’eficàcia de les administracions i dels ens instrumentals públics».

En aquest mateix sentit, la vicepresidenta ha elogiat “el treball coordinat i impulsat des de diversos àmbits, el qual ens permetrà contribuir a una governança més justa i eficaç i, per tant, a un desenvolupament socioeconòmic sostenible per als nostres pobles i ciutats”, ha remarcat.

Habitatge i sector públic

Aquesta jornada tècnica, celebrada al Centre de Turisme València, aborda qüestions que afecten tant a l’administració com també al sector públic. Durant el transcurs de la mateixa s’ha departit envers la promoció pública de l’habitatge, amb la participació d’experts en l’àmbit jurídic, docent i investigador, a més de representants de les diferents Administracions Públiques.

Ja en horari vespertí, s’han abordat diferents experiències en relació a la gestió pública dels serveis d’acord amb la normativa actual, amb especial atenció a la Llei de Contractes del Sector Públic, l’estabilitat pressupostària o la transparència, així com la casuística particular dels ens instrumentals, com ara les empreses públiques.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.