María Rubio i Bruno Schneider irterpreten amb l’Orquestra de València el ‘Concert per a dos trompes’, de Haydn

El Péndulo | Redacción.- L’Orquestra de València sota la direcció de Thomas Dausgaard, protagonitzarà demà divendres, a les 19:30 hores, el segon concert d’abonament d’hivern. Interpretarà un programa en què destaca la presència de María Rubio, la solista de trompa de l’Orquestra que a més col·labora freqüentment amb la Filharmònica de Berlín. Tocarà el ‘Concert per a dos trompes’, de Joseph Haydn amb Bruno Schneider.

María Rubio cursó estudios de postgrado en la Staatliche Hochschule für Musik, donde obtuvo las más altas calificaciones. (Foto-Valencia Noticias).
image-300729

El prestigiós concertista suís interpretarà també el ‘Larghetto per a trompa i orquestra’, d’Emmanuel Chabrier.  Completa el programa la ‘Simfonia núm. 1’ d’Edvard Elgar i l’obertura ‘La bella Melusina’, de Felix Mendelssohn.

L’any passat Dausgaard va debutar amb la Simfònica de Londres i la Filharmònica de Munic. El seu repertori comprén des de Bach fins a la música contemporània. María Rubio va cursar estudis de postgrau a la Staatliche Hochschule für Musik, on va obtenir les més altes qualificacions. Ha sigut guardonada en diversos concursos, entre els quals destaca el Premi Internacional Città di Porcia. Per la seua banda, Schneider toca sovint amb la Tonhalle de Zuric, la Simfònica de la Ràdio de Baviera i l’Orquestra de la Suisse Romande. És professor en els conservatoris de Ginebra i Friburg, fomentant als jóvens talents.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.