Melnyki i Stanev interpreten al Palau les grans sonates maàmtiques per a violí i piano centreeuropees

El Péndulo | Redacció.- Demà dimarts (a les 20:00 hores) torna la música de cambra al Palau de la Música amb l’actuació del violinista ucraïnés Tymur Melnyk i el pianista Vesselin Stanev.
Melnyk y Stanev.
image-391005

Interpretaran un gran programa romàntic centreeuropeu, en què el públic podrà escoltar les ‘sonates núm. 2’ i ‘núm. 1’ de Brahms i Saint-Säens respectivament, així com el ‘Grand Duo concertant’ de Liszt i el ‘Tema original variat’ de Henryk Wieniawski.

Tymur Melnyk ha actuat com a solista i en música de cambra per tota Europa, Canada, Japó, Rússia i Xina. Toca un violí de Vincenzo Ventapana de 1756. Vesselin Stanev ha guanyat premis en el Concurs Txaikovski de Moscou, i Marguerite Long-Jacques Thibaud. Col·labora amb directors d’orquestra com ara Paul Daniel, Alexander Lazarev, Hubert Soudant i David Zinman.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.