Menguzzato: “L’objectiu és recuperar els edificis per al veïns del Cabanyal-Canyamelar”

València Notícies | Redacció.- Este matí la Policia Nacional, amb el suport de la Policia Local, ha desocupat dos edificis públics ubicats a la Reina i a Barraca, inclosos en l’ARRU (Ajudes per a la Regeneració i Reorganització Urbana).La desocupación se ha desarrollado sin ningún tipo de problema.

Anaïs Menguzzato, regidora de Protecció Ciutadana, ha explicat que es tracta de “recuperar eixes vivendes i edificis municipals per a donar servici als veïns i veïnes del barri que és, en definitiva, l’objectiu d’este nou govern”.

L’operació s’emmarca dins de la mesa de coordinació integrada per les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i la Policia Local.

La desocupació s’ha desenvolupat sense cap tipus de problema, ja que “ha sigut una eixida pactada per part de la Policia Nacional i els veïns”, ha explicat la regidora de Protecció Ciutadana. Ha recordat Menguzzato que es tracta de recuperar el barri perquè la gent hi puga viure com en qualsevol altre lloc de la ciutat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.