Més de 200 músics, veus i ballarins interpreten al Palau de la Música ‘El trencanous’

El Péndulo | Redacción.- El Palau de la Música acull demà divendres (a les 19:30 hores)un concert de l’Orquestra Acadèmica de València dirigida per David Eres Brun, en què participaran 200 músics, veus i ballarins, on destaca la famosa suite’El Trencanous’ de Piotr Ilich Txaikovski.

La Orquesta Académica de Valencia es una formación promovida por el Instituto para el Desarrollo Musical.
image-296459

D’esta manera participarà amb la jove formació simfònica, un cos de ballarins format pels ballets Esther Mortes, Estudi 21, Mar en Dansa i les veus de la Coral Divisi i Xiquets Cantors Divisi. El públic assistent també podrà escoltar l’estrena ‘Epiphania’ del mateix David Eres i la coneguda Suite ‘Peer Gynt’ d’Edvard Grieg.

L’Orquestra Acadèmica de València és una formació promoguda per l’Institut per al Desenrotllament Musical (IDM), que aposta per la formació de jóvens talents en l’àmbit simfònic. D’esta manera, esta orquestra amb seu a València continua la tradició de les Orquestres Acadèmiques. David Eres Brun és director d’orquestra, guitarrista i compositor que atresora una dilatada experiència escènica, realitzant una àmplia labor de difusió de la música espanyola dins i fora d’Espanya. Com a compositor ha estrenat nombroses obres, destacant les composicions per a guitarra solista i el repertori simfònic.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.