Més de 2000 visitants en la primera jornada del Valencia Boat Show

m4163_crop11014_1000x1000_proportional_14779376335b18Ahir al matí a les 10:00 obria les seues portes al públic el Valencia Boat Show, saló nàutic valencià que per primera vegada en la seua història només exhibeix vaixells nous. Les principals drassanes i marques del sector no han faltat a la cita amb el saló, presentant una ampla gama de serveis, accessoris, amarradors, motors i roba nàutica, que completen l’oferta de més de 120 embarcacions noves tant en terra com en l’exposició flotant. El bon oratge valencià tampoc ha faltat al primer dia de saló, en el qual el sol ha brillat amb força al llarg de tota la jornada.

Al llarg de la inauguració oficial, es va descobrir la nova imatge d’un dels vaixells versió 5 de Copa Amèrica, que ha sigut decorat mitjançant vinilsamb la imatge del Valencia Boat Show. L’acte va començar amb la presència de Fernando Jiménez, president del saló; Vicent Llorens, director general de Consorci València 2007; Josep Miquel Torres Moya, director general d’Esport; Francisco Molina Agulló, delegat territorial de Presidència de la Generalitat Valenciana i José Vicente Berlanga, director gerent de la Fundació Esportiva Municipal, entre altres autoritats.

Posteriorment, la comitiva va realitzar un recorregut pel saló per conéixer les instal·lacions i els diferents expositors. Al finalitzar, van tindre l’oportunitat de saludar a les tripulants del Reto Pelayo Transatlàntica 2016, cinc dones que han superat el càncer i que el pròxim 6 de novembre salparan des del Valencia Boat Show per creuar l’Atlàntic en una embarcació de 73 peus d’eslora. El recorregut ha finalitzat en el Flash Cat 58 Passenger, un multicasc de nova generació íntegrament construït en la Comunitat Valenciana.

Més de 2000 visitants en la primera jornada

En el primer dia d’exposició, més de 2000 visitants han volgut acostar-se a la Marina Reial Joan Carles I a conéixer les últimes novetats del sector nàutic.

“Molta alegria, molta felicitat i sensació d’objectiu complit, està inclús per damunt de les meues pròpies expectatives”, comentava el president del saló nàutic, Fernando Jiménez, després de la presentació. “Els expositors vénen d’altres salons anteriors i aquesta és l’última oportunitat que tenen per a vendre un vaixell, i estic segur que faran el màxim esforç per aplegar a acords amb els potencials clients”, concloïa.

“Tindre la Marina plena d’embarcacions és una imatge molt bonica, i si damunt està relacionat amb el negoci doncs està molt bé, perquè és important que les empreses facen negoci i que la gent s’emporte serveissatisfactoris, i per a nosaltres és una gran satisfacció que el saló nàutic de València se celebre en la Marina”, comentava el director del Consorci València 2007, Vicent Llorens.

Bones sensacions dels expositors en el primer dia
Després del primer dia, els expositors del saló valencià han coincidit en les bones sensacions generals. Richard Hewett, director de Clipper Marine, nou distribuïdor per a Babaria en Espanya, ha assenyalat que “hem tingut un primer dia molt bo. Tenim sis vaixells en exposició i hi ha molt d’interés en tots els models; els catamarans, els monocascs, i els vaixells a motor. L’oratge ha sigut fantàstic i la gent ha gaudit veient les embarcacions”. Per al dia d’avui tenen previstes dos proves de mar, a les que segur se sumaran altres al llarg de la setmana.

“Ha hagut públic interessant que ha vingut a vore vaixells i tenim varies proves de mar plantejades”, comentava Ricardo Bosch, de Marina Estrella, que representa a marques com Azimut, Hanse o Minorchino. Per la seua part, Antonio de la Torre, representant de la drassana francesa Dufour, assenyalava: “ha estat bastant bé, sobretot el matí, ha hagut bastants visites de gent interessada i estem satisfets”.

Hui, el saló obri les seues portes de 10:00 a 19:00 hores i s’espera una afluència de visitants encara major, com a conseqüència de la jornada festiva. Dimecres de matí se celebrarà la presentació del X Saló Nàutic de Dènia, amb la presència del regatista oceànic Alex Pella i la presentació de l’últim llibre del periodista Eric Frattini “La isla del día siguiente” en el que narra la travessia de quatre mesos que realitzà pel Pacífic ara fa 24 anys.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.