Més de 5.000 persones abarroten el Palau per asistir a la festa de les ‘Feretes i Cançonetes’

El Péndulo | Redacción.- Tot el Palau de la Música s’ha abarrotat de xiquetes i xiquets, que acompanyats dels seus familiars han pogut gaudir el dimecres i ahir dijous, de 20 propostes teatrals i musicals, tallers de balls tradicionals, rap, mascares, circ, així com una fira editorial en el llit del riu Túria. D’esta manera, la fira “Feretes i Cançonetes” que inicia el cicle de “Música en Família” ha comptabilitzat a més de 5.000 assistents a este espectacle multicultural, coorganitzat per  Cercavila Cultura de Carrer i l’auditori valencià. La presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, ha assistit a estes propostes acompanyada pel director del Palau, Vicent Ros, i s’ha mostrat molt satisfeta per l’èxit d’este primer projecte, ja que “hem superat totes les nostres expectatives d’afluència, i a més amb un format totalment diferent, més didàctic i participatiu per a les xiquetes i els xiquets”. “Volíem i pense que ho hem aconseguit”, ha afegit la regidora “completar la nostra oferta i suplir les mancances de cultura infantil en valencià al Palau, proposant una atractiva programació per a qui vullga gaudir de la nostra música, i de les nostres arrels culturals”.

primera-de-las-actividades-del-ciclo-de-musica-en-familia-foto-inma-romeu

 “Feretes i cançonetes” s’ha convertit en el lloc de trobada de les xiquetes, xiquets i de les famílies per a gaudir del Nadal a l’auditori, omplint-se absolutament totes les activitats programades. Les Sales Iturbi i Rodrigo han acollit els espectacles i actuacions de Rodamons, The Ramonets, Pep Gimeno ‘El Botifarra’, The Pengüins, Domisol Sisters, Auxili, Judith Neddermann, Marcel el Marcià, Dani Miquel, Atupa, Trobadorets, Tórtel, Senior i el Cor Brutal i Marieta la Ganduleta que s’han omplit completament.

 A més, en els vestíbuls dels Tarongers i Rodrigo, s’han desenvolupat actuacions de la Sedajazz Kids Band, Rondalles de Pot de Plom, Scuraplats, Jazzejant amb xiquets, Rondaballs i Tardor. Com també  les xiquetes i xiquets han gaudit  de les mascares, balls tradicionals, castellets i han jugat a les birles, al 7 i ½, al canut, al sambori, han botat a la corda o han rodat la trompa.

 Per la seua banda, les sales d’Exposicions, Martín i Soler i Lucrècia Bori han sigut els escenaris de tallers de circ, i al vestíbul dels Tarongers s’ha realitzat una fira d’editorials infantils, amb activitats relacionades amb la lectura.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.