Més de 60 inscrits als tallers de formació en participació ciutadana de Castelló

160905-taller-participacion-ciudadana-5
image-420052
La regidora Ali Brancal explica que els cursos es realitzen per districtes amb l’objectiu d’apropar la informació al teixiu associatiu

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Castelló, dirigida per Ali Brancal, ha organitzat uns tallers de formació destinats a les organitzacions i entitats de la ciutat amb els quals se pretén donar a conèixer els procediments administratius i documentals per a millorar la seua gestió.

Sota el títol ‘Obligacions comptables i documentals’, el primer dels tallers, al qual ha assistit la regidora de Participació Ciutadana, Ali Brancal, ha tingut lloc esta setmana. La convocatòria ja compta amb més de 60 persones inscrites, procedents de diferents sectors del teixit associatiu que conforma la ciutat.

Conscients de la demanda ciutadana de major intervenció en les qüestions que ens afecten, així com de la importància de la formació com a motor de canvi i transformació social, oferim aquests tallers que permetran la creació d’espais per a enfortir la participació a través de les organitzacions i mitjançant l’exercici d’una ciutadania activa i formada, sense perdre de vista la perspectiva de gènere”, ha destacat l’edil.

El segon taller, que anirà destinat a les ‘Obligacions fiscals d’una associació’, es realitzarà els dies 17, 18 i 19 d’octubre. Tots els tallers es realitzen per districtes en horari de 18.30 a 20.30 hores.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.