Michel Camilo&Tomatito presenten en el XXI Festival de Jazz el seu últim treball de fusió ‘Spain forever’

El Péndulo | Redacció.- El XXI Festival de Jazz del Palau de la Música, viurà demà dimarts (22:00 hores) una de les seues cites més destacades, amb l’espectacle de fusió de jazz i flamenc de Michel Camilo&Tomatito, que presenten al públic valencià el seu últim treball ‘Spain Forever’. Dos grans artistes que tornen al festival de jazz de l’auditori valencià, després de la seua participació en la segona edició d’este encontre, en juliol de 1998.Michel Camilo y Tomatito.

“Spain Forever” és el tercer disc del duo i té una diferència estètica important amb els seus dos predecessors. El to és més reposat, de coneixement profund, de relació de llarg recorregut i té un llenguatge més elaborat i savi. Un treball on hi ha més silencis, més esperes i un respecte per l’espai individual, però també la cerca d’una major complexitat en els espais comuns. En ell apareixen homenatges i tributs al compositor i guitarrista brasiler Egberto Gismonti, el contrabaixista Charlie Haden i Django Reinhardt, versions d’Astor Piazzolla i Chick Corea i inclús una revisió molt original de la música d’Erik Satie, entre altres temes. Una mena de conversació que s’ha desenvolupat durant quasi vint anys i ‘Spain Forever’ dóna bona fe d’això, exercix d’espill retrovisor i de retrat de la contemporaneïtat dels seus dos protagonistes.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.