Mobilitat realitza una millora integral de la senyalització i reordenació de l’espai en Carpesa

València Notícies | Redacció.- La regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, dirigida per Giuseppe Grezzi, ha dut a terme en les dos darreres setmanes una actuació integral de millora de la senyalització i reordenació de l’espai en tot el terme municipal de Carpesa.

“Hem pacificat el trànsit en tota la població, de manera que ara hi ha un sentit únic de la circulació en la majoria dels carrers de Carpesa excepte en els del Reverend José Valero, Rosa dels Vents i avinguda Palmaret, les vies que delimiten Carpesa conformant el seu radi extern i que mantenen el doble sentit, tal i com ens han demanat els veïns i veïnes de la localitat”, ha explicat el regidor Grezzi.

Las actuaciones responden a las peticiones que habían solicitado al Ayuntamiento los vecinos y vecinas del pueblo. (Carpesa)

A més, s’ha assenyalat el límit a 30km/h en tota la pedania i s’han eliminat els senyals de Stop, ara innecessàries, als carrers del Reverend José Valero i de l’Ermita de Sant Roc.

Per altra banda, en aquells carrers amb amplària suficient, s’han instal·lat els senyals per a indicar l’estacionament alternat semestralment i s’han pintat els passos de vianants en tots els encreuaments i carrers on era necessari.

“Ara, Carpesa és més segura. Des de Mobilitat Sostenible continuem en les nostres mesures d’actuació per millorar i facilitar la vida diària dels nostres veïns i veïnes, visquen on visquen. La regidoria continua augmentant la seguretat dels vianants amb la creació de nous passos de vianants allà on són necessaris”, ha dit Grezzi.

L’alcalde de la localitat, Josep Lluís Duart, ha explicat que s’han seguit tots els requeriments de seguretat que havien sol·licitat els bombers de la ciutat de València, pel que ha tornat a incidir en la “millora de la seguretat” per al poble que ha suposat la intervenció. A més ha avançat que “estem treballant per a habilitar un solar que actualment està sense ús per a aparcament públic per als veïns i veïnes”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.