Mobilitat Sostenible millora l’itinerari per a vianants en l’encreuament de les avingudes de Blasco Ibáñez i de Suècia

València Notícies | Redacció.-L’avinguda de Blasco Ibáñez ja disposa de dos nous passos per a vianats que milloren l’itinerari que les persones poden fer caminant per esta via al seu pas per l’avinguda de Suècia. Este encreuament és un dels que més peticions de millora acumulava per part del veïnat de la ciutat.

La nova senyalització consistix en un nou pas de vianants ubicat en l’avinguda de Blasco Ibáñez, en sentit cap al barri del Cabanyal, just en la incorporació des de l’avinguda de Suècia. Es tracta d’una senyalització votada majoritàriament pel veïnat als pressupostos participatius.

Paso de peatones.

D’una altra banda, també s’ha senyalitzat un nou pas per a vianants per unir els dos trams de la mitjana de l’avinguda de Blasco Ibáñez pel costat més pròxim al carrer de Gascó Oliag.

“Continuem treballant per facilitar els itineraris per a vianants i fer-los més segurs. Per això reduïm també els punts de risc o incertesa per a les persones que caminen per la ciutat. Tot açò redunda en una mobilitat millor, més sostenible, segura i àgil a la nostra ciutat”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.